Motor jsem dosadil do rámu. Původně jsem ho chtěl ještě doplnit o výfuk a další potrubí, ale kvůli kabině se tam už nevejde. To bych musel předělat kabinu. Byla chyba ji udělat dřív než motor. Teď bude horor dostat kabinu na rám. Na druhou stranu si říkám, že ze zadní části motoru toho nebude moc vidět. A taky mě to s motorem už přestalo bavit, zratil jsem na tom moc práce a výsledek nijaký. Výfuk dám aspoň ze spodu rámu.
Přední část je hotová, ještě chybí drobné doplňky, ty tam dám až nakonec. Otevírání kapoty jsem doplnil o písty. Nalevo kapota nelícuje o 1 mm s kabinou. Moc se ji nechce držet správný tvar.
Už se blížím k cíli. Korba je hotová, nepovedlo se mně zadní čelo, je trochu do vrtule. Korbu jsem nedělal podle návodu, přišlo mi lepší nejprve doplnit bočnice a spodek o prolisy a výztuhy a teprve potom sestavit dohromady.
Dokonáno jest. Tatra se stavěla docela dobře, přesto s ní někteří modeláři měli problémy. Nehorší prací bylo napasovat do rámu motor a vytvarování kapoty. Velkou nevýhodou vystřihovánky bylo, že nepočítala s tloušťkou papíru. Model je v některých částech zjednodušení, takže se dá na něm udělat spousta úprav. Ty, které jsem dělal, tak jsou popsány v průběhu stavby. Před stavbou jsem řešil, jak retušovat rám a podvozek. Velmi se mně na ní osvědčla vodou ředitelná agama A 22 M. Nanášel jsem ji pomocí špičky párátka. Je to celkem pěkná předloha, docela by ji slušela kapota z T 138. A teď už finální fotky.