od Jarek » stř 31. srp 2011 13:21:04
Zdar zrzku. S modelem je to složité.. Neměl bych to tu asi takhle psát.. Mám od betaře hustě popsanou stránku a čtvrt formátu A-4 s chybama které objevil v průběhu stavby skušebního modelu. A dovoluju si tvrdit ,že snad žádná z chyb ,nebyla na finálním modelu odstraněna... Takže asi tolik.. Já kdybych model nestavěl na zakázku do termínu,který byl mj. včera/model byl stavěn jako dárek pro jednoho příslušníka hzs jmk k příležitosti jeho odchodu do důchodu. Pán má tatry 805 jako vášeň a model mu měl tedy být předán včera u příležitosti slavnostního vyřazení z řad hzs a jeho odchodu do důchodu- bohužel tedy nebyl a si jen tak nebude.. Teď mi nejde o to ,že jsem model včas nedokončil,byl jsem za blba, a nedostal patřičný obnos naší tvrdé měny. Ani o to,že pokud model nedokončím do dalšího termínu ,který je 16.9.2011- narozeniny????tak nedostanu ani těch 30% z původně domluvené částky . Ale jde mi o to ,že se nakreslí model ,který se předá betařům. Ti objevý určitý počet chyb, ty předají zadavately bety a on nic....
Já to už nadále nehodlám nějak řešit- mám jiné starosti a model /a/ dokončím za 30% domluvené ceny - bude mi uhrazena cena modelu+teo dezény +náklady spojené s dopravou modelu k majitely+ nějaký ten simbolický tvrdý český groš tzv. na čokoládu ..
Nebo /b/model nedokončím a nebude mi uhrazeno nic a navíc budu pomalu za blba ,kterej něco slíbil a nesplnil...
ps nebrečím tu ale abych řekl pravdu jsem docela rozladěn přístupem určitých osob,kteří by si měli uvědomit ,že svímy činy si ... na vlastní hlavu.....