Mám hotový základ zadní části. Byla radost ji sestavovat, krásně to sedí, až na vnitřní bočnice. Ty nepočítaly s podlahou. Po osazení vnitřní podlahy jsem musel nepatrně zkrátit.
Pustil jsem se do nejobtížnější části, roury. Ve vystřihovánce jsou z papíru, ale rozhodl jsem se pro jejich výrobu z 2 mm profilu. Zatím mám hotové ty, které jdou od čerpadla ven. Nejsou přesně podle návodu, vyrobil jsem je tak, aby sedly. Nakonec toho moc vidět nebude.
Dokončil jsem poslední část zadní nástavby, vysokotlak. Hadici jsem udělal z bužírky. Z návodové kresby není jasné, jakou stranou přilepit pistoli k hadici. Našel jsem obrázek modelu, podle kterého jsem ji přilepil.
Konečně jsem tuto tatru dokončil. Čekal jsem, až seženu profily na žebříky. To se povedlo v modelářských potřebách v Hradci Králové. Model se lepil parádně, vše sedělo. Nepřesnosti na modelu jsou jen práce mých rukou. Je to pěkně propracovaný model, líbí se mně systém otáčení přední nápravy. Je poměrně složitý, ale funguje. Snad jediná přesnost modelu je zvedací píst kabiny, který je dlouhý. Je potřeba ho zkrátit, aby se pod kabinu vešel. Upravovat ho už nebudu, to bych nadělal jen víc škody. Při stavbě jsem postupoval podle návodu. U dalšího modelu si upravím postup. Lepší je nejdříve osadit kabinu k rámu a až teprve potom přilepit přední nárazník. Při stavbě mně kromě návodu pomohl i fotonávod ze stránek PMHT a taky jsem hodně nakukoval na Vaškův model. Model má poměrně velkou hmotnost, tak případným stavitelům doporučuju pořádně vyztužit nápravy. Tak ještě pár finálních fotek.