Radime to víš pěkný model a je to kus nábytku Dodělal jsem pár drobností, osadil jsem zadní výklopné dveře, ještě zbývá žebřík a je nástavba kompletní. Pár večerních foteček
Mařka díky za pochvalu. To vybavení bude super a těším se na něj. Do Brna uvidíme jak to budu stíhat. Ještě pár drobností a bude se kompletovat. Dneska jsem udělal žebřík pro výstup na nástavbu a malinko jsem potunil přední nárazník kryt světel.
Dneska jsem dodělal kola a z Kopřivnice přivezly nalakovaný podvozek. No a jelikož se mě na kolech nelíbily šedé disky tak jsem je předělal na stříbrné.
Namontoval jsem nový žebřík na místo určení. Přemýšlel jsem proč jsou za kabinou ty odkládací plochy. Teď už to vím Dělo jsem použil ze stavebnice CAS K 27. No a ten zbytek jsem vyrobil z trubiček průměr 3mm, 5mm, 1mm a papíru.
HZS ze stanice Horní-Střední-Dolní oznamuje že dne 18.1 převzala do užívání CAS 30 T 815-7 s nástavbou WISS, kterou dodal společnost PMHT. Slavnostního předání se zúčastnil, Marian, Radim, Vašek a další čelní představitelé HZS. Nyní pár fotek ze slavnostního předání: