Jeden z mojich momentálne rozostavaných modelov je aj model cisternovej striekačky na podvozku Tatra 148, staviam to z kópie, páč som nemal to srdce ničiť originál, keďže je už dosť obtiažne zohnať túto tatrovicu.Pomaly sa blížim k cieľu aj keď mi dosť dala zabrať jednak kabína a aj nástavba, pri tej som lepil na dvakrát stredný diel, takže je trošku odlišný aj odtieň červenej. Nejaké foto ako to zatiaľ vyzerá
Naposledy upravil borog34 dne úte 01. dub 2014 21:30:25, celkově upraveno 1
PO dlhej dobe som opäť vytiahol na svetlo tohto kostlivca ale keďže ma už nie celkom bavilo opravovať stále sa rozpadávajuci podvozok a odliepajúce sa detaily, tak som sa rozhodol začať novú stavbu tejto tatry. Zatiaľ mám kabínu s kapotou a predným nárazníkom, pokračovať budem podvozkom, drobotinu osadím pri dokončovaní modelu
Po dlhšej dobe som sa rozhodol opäť trošku oživiť toto vlákno a tatrovku konečne doraziť do konca. Medzičasom sa mi pošťastilo získať ešte jednu šmikajdu takže stavbu po rôznych formách experimentovania a neustálych opráv podvozku začínam od začiatku z originálu. Mám hotovú kabínu s nástavbou a takmer kompletný podvozok, dúfam že náročnejšiu časť stavby mám snáď úspešne za sebou. Pár fotos
Vďaka, no snáď sa mi podarí tatru konečne dokončiť, už toho veľa nechýba Podvozok už stojí na kolesách takže ešte doraziť motor a potom už ostanú len drobnosti na kabíne a nástavbe Pár foto, na poslednej spolu s novšou rozostavanou tatrou 815, snad se bude líbit
Pokračujem v dokončovaní tatrovky, kabína s kapotou je už hotová, hotový a pripravený k osadeniu na podvozok je aj motor takže ostáva už len zhotoviť nasávanie a potom ostanú už len drobnosti na nástavbe
A je dobojované, dnes som dorobil aj zábradlíčka takže konečne môžem zahlásiť HOTOVO Chybičky krásy sa určite nájdu, väčšina ide na vrub mojich rúk S čím nie som moc spokojný je kapota motora ktorá nie celkom podľa predstáv nadväzuje na kabínu, taktiež niektoré veci by som s odstupom času urobil inak (na fotkách to nie je až tak vidieť no celý model sa nakláňa napravo, budem musieť ešte vydumať nejaké podpery pod nápravy ) Dúfam že sa výsledok bude páčiť