Po náročné modelu jsem sáhnul po oddychovce, aspoň doufám. Model vyšel ve verzi hasičské a klasický fekál. A protože modely jsou stejné, tak jsem se rozhodl udělat obě verze najednou. Jako obvykle jsem začal koly. Na kola jsem dal dezén a matice a v discích jsem vyřezal vzduch. Byl to docela záhul dělat 22 kol.
Naposledy upravil pan Tau dne stř 20. lis 2019 20:15:01, celkově upraveno 1
Dokončil jsem přední část rámu a nápravu. Listová pera jsem udělal plastická a na nárazník a na viditelné části z vnějšku rámu jsem dal nýty. V textu návodu jsou drobné chyby, do zadní části rámu se teď mají přilepit díly 16-19. Ty se mají přilepit už při sestavování rámu.
Podvozek jsem ještě doplnil o nádrž a kanystry a postavil na kola. A při osazování kol jsem zjistil nemilou věc, která se stává maximálně jednou za deset let. Z fotky to vidět není, ale u obou aut mám vždy na jedné straně obrácené dezény, vždy po jednom kole na dvoumontáži.
Motor jsem usadil do rámu. Byla to zatím nejnáročnější práce. Musel jsem odpreparovat jeden držák motoru, který jsem podle návodu přilepil při kompletaci rámu. Ale povedlo a pak bylo důležité ohlídat geometrii motoru v rámu. Přidávám ještě detailní fotky podvozku.
Začal jsem základem kabiny. Stavba v návodu není popsaná. Začal jsem zádí, nejdříve jsem na ní nalepil chlopně a pak uzavřel. Pak na vnitřní přední okno jsem nalepil folii a nalepil na vnější díl. Ten jsem pak spojil se zádí. Folii jsem lepil chemoprenem. Návod není dál taky rozepsán, takže budu improvizovat.
Vytvořil jsem polotovar spodní části interiéru. Podstavec pravé sedačky k podlaze zatím lepit nebudu, uvažuju, že po nalepení sedačky ji vlepím samostatně do kabiny a pak teprve k ní podlahu. Snad je tato filozofie správná a podlaha sedne do kabiny.